Kouzlo kuchařských kurzů Zdeňka Pohlreicha

Do restaurací si lidé chodí pochutnat na pokrmech, které si doma uvařit nemůžou, neumí nebo potřebují ušetřit svůj čas.
Konvektomaty a ostatní profesionální vybavení kuchyní usnadňuje kuchařským mágům práci. Chutné pokrmy ale zvládnete snadno připravit i doma. Pokud si však nejste jisti v technikách, které se při vaření používají, můžete se poohlédnout po kuchařských kurzech ve vašem okolí. Tam vám tyto základy šikovní instruktoři ukáží a vše jednoduše vysvětlí.

naběračka

Nejžádanějším kuchařem v České republice je momentálně Zdeněk Pohlreich, kterého můžete znát z televizního pořadu Ano, šéfe!! jako zachránce ohrožených restaurací, který pro nějaké to sprosté slovíčko nejde daleko. A právě jeho kurzy vaření patří mezi ty nejnavštěvovanější.

nůž

Co čekat?
Cena kurzů tohoto známeho kuchaře se pohybuje okolo 4 000Kč a místem konání je většinou Praha.
V ceně máte započteno občerstvení v podobě vody, nealko nápojů, piva nebo vína. Ingredience jsou samozřejmostí, vybavení kuchyně vám též budou zapůjčeny. Stejně tak i kuchařské zástěry.
Kurzy jsou různého zaměření. Můžete se naučit jak vyfiletovat pstruha nebo vykostit kuře. Pracujete samozřejmě s potravinami té nejvyšší kvality, přesně jak se dá v případě Pohlreicha očekávat.

Kdo se kurzu může účastnit?
Každý. Muži i ženy, studenti, maminky, babičky, dědečkové, profesionálové i amatéři.

polstarek-k-narozeninam.jpg

prkýnko

Výhod má tento kuchařský kurz hned několik
·         Na nic nejste sami. Přestože kurz není individuální a vždy je na něm více účastníků, pokud potřebujete pomoc či radu, vždy se vám jí dostane.
·         Osobní setkání s tváří, kterou znáte z televizní obrazovky též není zážitkem k zahození.
·         Veškerá jídla si uvaříte sami a přípravu tedy po zvládnutí kurzu budete mít skutečně v malíčku.
·         Co si připravíte, to taky sníte. A co si nesníte, to si odnesete domů a můžete svým nově zvládnutým kuchařským uměním oslnit své blízké.
Certifikát
 

Kouzlo kuchařských kurzů Zdeňka Pohlreicha
Ohodnoťte příspěvek